• Buku Anyar Medal

  • ROHANGAN

  • SERING DIAOS

    • None
  • ARSIP SERATAN

  • Pangjajap Edisi Desember

      URANG tetep syukur ka Allóh, réhna urang bisa kénéh tepung deui jeung taun anyar Islam, 1433 Hijriyah. Kana taun Islam ieu, urang salaku umat Islam boga kapentingan anu pohara gedéna pikeun nyosialisasikeun atawa ngamasarakatkeun pananggalan Islam, sabab éta téh ngarupakeun asét urang salaku umat Islam. Salian ti éta ibadah-ibadah urang, saperti shaum, boh anu sunatna atawa anu wajibna tug nepi ka shaum haram, zakat, haji, kabéhanna diatur ku pananggalan taun Hijriyah.

      Kalintang pentingna urang nyaho tur apal kana pananggalan hijriyah ieu, sangkan urang boga sumanget hijrah. Naon pangna para sahabat, milih ‘moméntum’ hijrah ieu salaku titik panginditan taun anyar Islam? Demi dina peristiwa hijrah téh euyeub ku katuladanan, kapahlawanan, pangorbanan, kacerdasan, karancagéan, sanasib sapihanéan jeung réa-réa deui ajén-ajén anu kudu jadi karakter urang kiwari. Hijrahna Kangjeng Rosul sareng para shahabat, ti Kota Makkah ka Madinah, ku kholifah Umar bin Khoththob RA ditetepkeun salaku titik panginditan taun anyar Islam, anu loma disebut taun hijriyah, anu dikawitan ti sasih Muharram. Hijrah téh dijadikeun moméntum pikeun ngagedurkeun sumanget anyar umat Islam. Sacara pisik, hijrah ti Makkah ka Madinah téh parantos teu aya. Tapi sacara spiritual mah sumanget hijrah téh nepi ka kiwari ogé tetep lumaku sarta hirup. Tilu alinéa nembé téh nyaéta cutatan tina Ambara-1 sareng Ambara-4 pidangan BD sasih ieu. Jejer sareng Laporan Utama BD sasih ieu nyaéta perkara hijrah. Salian ti medar perkara hijrah, BD sasih ieu medar perkara koruptor. Naha payus koruptor dihukum pati, saperti anu diperedih ku salah sawios inohong Islam. Waleranna aya dina Ambara-3. Bina Da’wah, kanggo jaga teu hilap ayeuna. Cag!

INFO LANGGANAN

Formulir Berlangganan Majalah Bina Da’wah

Nama Lengkap : _____________________

Alamat Lengkap : ____________________

Tlp. & HP : _________________________

Usia : _____________________________

Pekerjaan : _________________________

(*) Sumangga diisian formulir di luhur, teras copy paste dina Kolom Komentar atawa kirim via e-mail ke: bina_dakwah@yahoo.com, hatur nuhun…

“Berlangganan BINA DA’WAH insya Allah merupakan ibadah maliyah untuk mendukung dakwah Islamiyah sekaligus melestarikan basa Sunda”


TARIF LANGGANAN:

1. Wilayah Jabar — 6 Bulan 6 X Rp 7.500 Tambih ongkos kirim Rp 25.000 = Rp. 70.000,-

2. Wilayah Jabar — 12 Bulan (Sataun) 12 X Rp 7.500 tos kalebet ongkos kirim = Rp 140.000,-

3. Luar Wilayah Jabar — ditambih ongkos kirim sesuai dengan tarif pos.


CARA PEMBAYARAN:

1. Kontan

2. Via Pos Wesel

3. Transfer ka rekening BINA DA’WAH di BRI Cab. Kebon kalapa No. 1347-01-000971-50-0 a.n. Fadlullah Rsuad, ST/Bina Da’wah


JADI AGEN :

Permohonan langganan/jadi agen dikirim ka Bagian Sirkulasi Pemasaran di Jln. Pungkur No. 151 Tlp./Fax. (022) 423 5406 Layanan SMS: 085 220 570 547 Bandung 40251 atau via e-mail ke: bina_dakwah@yahoo.com. HATUR NUHUN

21 Responses

  1. Wilujeng kenal ti urang serpong

  2. Wilujeng tepang, katampi pisan. Kumaha kintunan BD tos katampi? Nuhun

  3. Abdi teh di Jakarta Pusat. Upami bade langganan, sabaraha beayana Pa?
    Wassalam, Dede

    (*) Mangga dikintun alamat lengkepna, engke dilampirkeun tagihanana, beaya mung Rp 7.500 sasasih tambih ongkos kirim. Nunun

  4. Assalamu’alaikum… nepangkeun, simkuring hamba Allah anu nuju diajar basa sunda, kaleresan lebaran taun ieu kapapancenan janten khotib, mung rada bararingung milari contoh khutbah iedul fitri anu ku basa sunda. sakantenan pamunut ka redaktur Bina Dakwah, pami tiasa mah nampilkeun tulisan khutbah iedul Fitri, atanapi kintun ka e-mail simkuring, haturnuhun. Wassalamu’alaikum

    (*) Wa’alaikum salam… mangga. Cobi diaos seratan nu di dieu sareung nu ieu, manawi kaanggo.

  5. Salam kenal ti ana ti Batam, manawi ngintun kadieu sareng onkos kirim, sabaraha?

  6. kang, upami biaya kirim ka jakarta sabahara? upami simkuring pesen 12 bulan tiasa haratis ongkirna kan? hehehe…

    • Mangga Kang, dikintunkeun alamat lengkepna ka BD. Perkawis beaya kirim, hapunten teu tiasa haratis. Jadi, upami akang bade ngalanggan 12 bulan, beayana mung Rp 120.000, atos kalebet beaya kirim. Mangga transfer we teras wartosan/kirim buktos transferna ka BD. Diantos kang… Nuhun

  7. Formulir Berlangganan Majalah Bina Da’wah

    Nama Lengkap : Asep Fajar Anshari, S.Pd.
    Alamat Lengkap : Kp. Ciciadas Kaler RT/RW 01/05 Kel. Jaya Mekar Kec. Baros Kota Sukabumi 43195

    Tlp. & HP : 0266-6252999/085659598108
    Usia : 31 Th.

    Pekerjaan : Guru Basa Sunda

  8. Formulir Berlangganan Majalah Bina Da’wah

    Nama Lengkap : Edi Nurdiana

    Alamat Lengkap : Jln.Kemuning II blok E4 No.5 Komplek Harapan kita Tangerang 15811

    Tlp. & HP : 0215913662

    Usia : 40

    Biayana InsyaAllah dinten ieu dikirim nganggo wesel pos, upami tiasamah dikirim majalahna pedalan sasih ayeuna
    hatur nuhun pisan

    Pekerjaan : PNS

  9. Assalamualaikum Wr.Wbr.
    Ngiring bingah ku parantos online-na Majalah Bina Da’wah. Salaku ‘pelanggan’ nu tos belasan taun memang sim kuring kaetang pasif utamina dina hal sillaturahim , boh ngalangkungan seratan komo deui jonghok mah, mu teu lepat nembe sawangsulan ngalongok ka jalan Pungkur teh, tos lami pisan. Mudah2n ku ayana edisi online ieu, komunikasi antawis Bina Da’wah sareng pelangganna langkung gampil. Hatur Nuhun

  10. Assalamu’alaikum Wr.Wbr.
    Kamari, Salasa ping 2 Maret 2010, sim kuring ngintunkeun nafaqoh Bina Da’wah kanggo sasih Januari-Juni (Rp 60.000), mudah-mudahan enggal katampi. Hapunten leuir.
    Mudah-mudahan Bina Da’wah langkung majeng dina nanjeurkeun syi’ar Islam sakaligus ngamumule basa Sunda.

  11. Assalamualaikum wr.wb
    Kang tadi simkuring tos nambihan biaya langganan, transfer di bank mandiri, mudah mudahan tos katampi, hatur nuhun

  12. Nama Lengkap : Didin Wahyudin

    Alamat Lengkap : SMAN 3 Garut Jl.Akhmad Yani Kecamatan Cibatu KABUPATEN GARUT KODE POS.44185
    Tlp. & HP :085793558366

    Usia : 26 Tahun

    Pekerjaan :Guru

    • Bismillah. kang simkuring hoyong langganan, manawi tiasa diluhur alamat sareug no hp simkuring. hatur nuhun sateacana.

  13. Formulir Berlangganan Majalah Bina Da’wah

    Nama Lengkap : Chitra Widyandari
    Alamat Lengkap : Jln. Kanayakan No. 16 Dago Coblong, Bandung 40135
    Tlp. & HP : 08157162390/02230281859
    Usia : 25 tahun
    Pekerjaan : PNS -RSKGM Bandung
    Iinsa Alloh dinten ayeuna dikirim nafakohna, hoyong dikirim kango sasih Maret – Agustus. via tranfer bank BNI.
    harur nuhun.

  14. Assalamu alaikum…
    Kang dupi medalna ping sabaraha bae/? simkuring atos trasfer sasih maret tapi majalahna teuacan donkap

    kedah di fax struk trasferna?

    diantos majalahna.

    wass

  15. Formulir Berlangganan Majalah Bina Da’wah

    Nama Lengkap : _M Ilham Khoerul Ihsan____________________

    Alamat Lengkap : _xxx

    Tlp. & HP : _xxxx_______________________

    Usia : _41 tahun____________________________

    Pekerjaan : _PNS________________________

    • Hatur Nuhun Pa M.Ilham
      Alamat sareng No. HP parantos BD copy
      nu salajengna bade di ka bagien sirkulasikeun.

      Nyuhunkeun Bukti Transpers Nafaqah Langganan di Kintun Ka Redaksi Jl. Pungkur 151 Bandung 40251.
      Wassalam

  16. Assalamualaikum Wr.Wbr.
    Ngiring bingah ku parantos online-na Majalah Bina Da’wah. Salaku ‘pelanggan’ nu tos belasan taun memang sim kuring kaetang pasif utamina dina hal sillaturahim , boh ngalangkungan seratan komo deui jonghok mah, mu teu lepat nembe sawangsulan ngalongok ka jalan Pungkur teh, tos lami pisan. Mudah2n ku ayana edisi online ieu, komunikasi antawis Bina Da’wah sareng pelangganna langkung gampil. Hatur Nuhun

    +1

  17. Assalamu’alaikum Wr. Wbr.
    Masihan uninga rehna sim kuring nembe pisan ngintun iber kana email. Ngawartosan rehna parantos transfer nafaqoh Bina Da’wah kanggo Januari-Desember 2015. Kintunan/transfer ditujukeun ka rekening BNI a.n. Bp. Alit Supriatna (Supriana) sakumaha nu kaserat dina faktur kintunan majalah tiap sasihna. Htr nhun..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: