BUKU TAMU

Assalamu’alaikum… Hatur nuhun parantos sindang ka ieu blog Bina Da’wah. Mangga eusian ie Buku Tamu kanggo ngareketken duduluran tur silaturahim urang sadaya. Mangga ngalanggan DB tiap sasih sakantenan ngamumule agama Islam jeung basa Sunda. Hatur Nuhun. Wassalamu’alaikum. (REDAKSI).*

36 thoughts on “BUKU TAMU

  1. assalamualaikum, duh nembe terang.

    salam kenal…

    abdi sadidinten nyarios ku basa Sunda, tapi ari lebah nyerat mah rada sesah ku basa Sunda teh. istiqomahnya
    salam hangat. Anak Adam

  2. Assalamu’alaikum Wr.Wbr.
    Sim kuring kaetang kebluk kana tulas-tulis teh, tapi ku ayana media ‘ol’ kieu mah rada “kagiang” (kadorong sumanget), minimal seratan model ieu, da ari artikel mah pimanaeun.
    Hatur salam ka sadayana kadang wargi nu ngalanggan Bina Da’wah, jantenkeun ieu rohangan media silaturahim sakaligus ngamumule Basa Sunda.
    Ka Bina Da’wah seja tumaros, manawi gaduh catetan, ti sasih sareng taun sabaraha sim kuring janten pelanggan teh? raraosan mah tos langkung ti 10 taun. Hatur nuhun.
    Hatur nuhun.

  3. assalamu’alaikum wr.wb.

    Bagja pisan, sim kuring ngaraos reueus wirehing BD aya BD OnLine-na.upami di etang2 mah sigana tos langkung lami simkuring teu maso BD, margi ti 2004 sim kuring hijrah ka Purwakarta ti Bandung, teu uninga kedah kamana milari BD, sok padahal simkuring ka lebet anu rajin maos BD ti kawit medalna 1980, margi pun bapa janten pelanggan setia, kumargi kitu ieu mah nyanggakeun ka bingah anu teu aya papadana ku masih nanjeurna keneh BD dina mangsa alam dunya tos sarwa ‘lieur’. aya patarosan sakedik, kumaha carana saupami sim kuring gaduh maksad hoyong ngiring tulas tulis di BD OnLine.hatur nuhun.Jazakumullahu Khairan Katsira

  4. assalamu’alaikum wr.wb.
    haturan ka kang Romel (guru sm kuring di BATIC ICMI) alhamdulillah urang tiasa ditepangkeun deui dina waktos anu benten sareng rohangan anu benten oge.

    atuh ka Kang Ro’in sim kuring ge nyanggakeun silaturahmina, mugia, Kang Ro’in sakulawargi aya dina ginulur kawilujengan sarta aya dina panangtayungan ti Alloh SWT.Amin.
    Sim kuring alumni PPI. 19 Garut angkatan 15 (adik kelas Kang Ro’in,sa angkatan sareng Rosihan Fahmi raina Rofik Husein) emut keneh ka sim kuring?muhun kitu we panginten punten ah tulas tulis nu kieu di ieu rohangan, ma’lum bakating ku reueus sareng sono ka ikhwan.hatur nuhun.Jazakumullahu Khairan Katsira.

  5. Assalamu’alaikum Warahmatullahi wabarakatuh…
    Wilujeng sasih syiam…

    Punten ka Jajaran Redaksi, abdi peryogi Teks Khutbah Idul Fitri, manawi….
    jadi taros-taros, naha di di edisi Online teu aya rubrikna..? padahal penting sareng manfaat pisan.
    hatur nuhun sateuacana…
    atau tiasa di kirm kana Email di luhur

    1. assalamu’alaikum…
      punten bade tumaos, pami langgganan BINA DA’WAH tiasa teu nya??
      abdi linggih di cipanas.

      1. Wa’alaikumussalam. Tiasa, sumangga kintunkeun biodata: nama, alamat, jumlah majalah, sareng bukti transfers Nafaqoh Rp. 7500 / exp tambih ongkos kirim (kiranglangkung Rp 3500) kanggo minimal 6 edisi. haturnuhun.

  6. Assalamu’alaikum. Wr. Wb.
    ngiring bingah ku ayana Bina Da’wah…….
    ngabantos kana nyi’arkeun Islam, supados ummat Islam bener-bener Islam sakuat-sakuatna dina kataqwaan………
    Billahi Fie Sabilil Haq
    Wassalam……..
    Sekretaris Syarikat Islam Indonesia Kabupaten Bandung

  7. Assalaamu`alaikum wr.wb.
    Nepangkeun sim kuring pamaos BD kaleresan ngalangkung ka ieu web , sakantenan we ngeusian buku tamuna..mugia Majalah BD pinunjul janten aosan urang sunda anu hanaang ku elmu agama islam .

  8. Alhamdulillah jazakumullah ! Sim kuring jalmi tuna ku elmu agama ku ayana Blog ieu tiasa nyungsi elmu, hapunten sateuacana sim kuring nuhunkeun widi upami aya bahan (materi) nu penting ku kuring dicopy, sanes kangge dipublikasikeun mung ieu mah estu kanggo kaperyogian kuring pribadi, dina raraga tollabul ilmi.

  9. Aasalamu alikum…

    Daramang sadayana?

    Sim kuring nembe terang bina dawah gaduh website, bade tumaros dupi di palihan dago nu janten agen bina da’wah di palih mana? simkuring hoyong langganan nyalira, bisanamah sok ngiring maos nu pun bapa.

    harur nuhun

    wassalamu alaikum

    1. Alhamdulillah, sawangsulna kang Alit….mugia sing rutin maos ieu website teh..neda pidua supados BD tiasa gaduh website nganggo domain jeung hosting nyalira…

  10. Assalamu`alaikum,mudah-mudahan majalah sunda sapertos BD teras tiasa istiqomah, dina ngariksa basa sunda, Alhamdulillah lebetna up to date teras. Amiiiiin Salam Kenal ti Dadin Rancaekek Ka sadayana.

  11. assalamu ‘alaikum warohmatullohi wabarokaatuh, nepangken simkuring wasta Ahmad Sape’i ( abu ziyan ), ari maos bina da’wah kaetang sering mung pedah teu ngalanggan, Alhamdulillah geining bina da’wah ge aya edisi on line. mugia edisi online bina da’wah teh langkung nanjeur, sok komo bina da’wah salah sawios majalah Islam nu nganggo basa sunda. tah ku hal eta simkuring tiasa diajar da’wah kalayan nganggo basa sunda su saestuna. manawi rido galih simkuring bade nyuhunkeun materi kanggo hutbah idul fitri. hatur nuhu wasalam…

    1. Wa’alaikum Salam. Alhamdulillah, mugia kang Ahmad tiasa ngalanggan rutin Bina Da’wah. Perkawis Khutbah Ied, insya Alloh bade dipidangkeun tina edisi taun kapungkur. Kanggo Khutbah Idul Fitri taun 1432 H aya dina BD (cetak) edisi Agustus 2011. Mugia aya guna sareng mangfaatna.

  12. Assalamu’alaikum Warohmatullohi Wabarokaatuh, nepangkeun simkuring wasta Sopandi, S.Pd.I. simkuring nembean diajar internet. dipilarian ti kapungkur, hoyong aya blog atawa website anu masihan tur nyadiakeun artiel islam ku basa sunda, utamina bahan khutbah atanapi ceramah. alhamdulillah, sim kuring kacida gumbirana, bina dakwah tiasa online + nyadiakeun bahan khutbah/ceramah ku basa sunda, mudah – mudahan langkung seuer tur lengkep kapayunna.oge peunting pisan kango sim kuring anu nuju diajar dakwah/ceramah.pokona siiplah…. bina dakwah, semoga fasilitas dan ilmu yang ada di bina dakwah jadi ladang amal kasaean anu ageung turta dibales ku Allah SWT ku ganjaran anu manglipet-lipet, jazakallohu khoeron Katsiro. haturnuhun, wassalam.

  13. Alahamdulillah…. cetakna tos kaaos, online na tiasa kaaos deui, wargi2 nu aya di antero dunya tiasa ngaos bina dawah khususna wargi nu aya di malaysia, francis….. masalah aktual seputar sosial tiasamah sering diangkat…

  14. Assalamua’alaikum wr. wb
    hatur nuhun ka sadayana redaksi Bina’ Da’wah, mugi2 sukses tina Jihad ku jalan da’wah na…sreng nyungkeun ijin…abdi sering nga da’wah keun deui isi bina da’wah di lingkungan abdi..hatur nuhun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s